Spirulina pluhur, 200g

Spirulina pluhur, 200g

Biotona

Çmimi i zakonshëm €15,00 Zbritje

Spirulina Biotona është një algë e ujit të kripur në formë spirale blu-jeshile, e cila është përdorur si burim ushqimi për më shumë se një mijë vjet. Kjo algë është e mbushur me fitonutrientë dhe është burimi më i koncentruar i proteinave (deri në 70%) në tokë. Spirulina ndihmon në ruajtjen e tonit dhe vitalitetit të përgjithshëm. Biotona Bio Spirulina rrjedh nga algat që janë 100% të kultivuara biologjikisht. Pas vjeljes, ato dehidratohen përmes një procesi të lartë tharjeje, në mënyrë që të ruhet vlera e tyre e plotë ushqyese.

Shtoni Biotona Bio Spirulina në smoothie ose shake në kombinim me fruta (lëngje) ose super ushqime të tjera, qumësht (perime), kos ose ujë. Në këtë mënyrë ju mund të shtoni një përbërës të shëndetshëm në të gjitha pjatat tuaja - shpejt dhe lehtë. Ruajeni në vend të freskët dhe të thatë, të mbrojtur nga drita. Është e rëndësishme të hani një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe të bëni një mënyrë jetese të shëndetshme.