Sodë bikarbone, 500g

Sodë bikarbone, 500g

Organica

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Produkt me origjinë nga Italia, me Certifikatë nga Unioni Evropian. Soda bikarbon është derivat i dioksidit, i cili për shkak të fuqisë së tij alkalike përdoret si rregullues i natyrshëm i aciditetit në ushqim. Është i përshtatshëm për konsum gojor. Përveç përdorimit në kuzhinë, soda bikarbon është edhe e domosdoshme për pastrim në shtëpi, përdoret për aromatizim të efektshëm si dhe për kozmetikë.