Shoyu, 250ml

Shoyu, 250ml

Crudolio

Çmimi i zakonshëm €6,10 Zbritje

Salca e sojës Shoyu është një salcë e lëngshme shumë e shijshme me ngjyrë të errët e bërë nga soja e fermentuar. Përftohet nga fermentimi i sojës, grurit të thekur, ujit dhe kripës në kazanët e lisit.