Shkopinj me kripë. 45g

Shkopinj me kripë. 45g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,00 Zbritje

Këto shkopinj eko të buta janë bërë nga mielli i grurit të plotë me vaj kokosi dhe kripë Himalaje. Ata janë të shkëlqyeshëm për një rostiçeri të shpejtë kur ju lind dëshira për të pirë.