Shkopinj integral nga spelti, 45g

Shkopinj integral nga spelti, 45g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,00 Zbritje

Këto shkopinj eko të buta janë bërë nga mielli i grurit të plotë me vaj kokosi dhe kripë Himalaje. Të shkëlqyeshme për një rostiçeri të shpejtë kur ju lind dëshira për të pirë.