Shampon me rozmarinë, për flokë të hollë, 250ml

Shampon me rozmarinë, për flokë të hollë, 250ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €9,50 Zbritje

Rozmarina quhet gjithashtu "vesa e detit" dhe vlerësohet veçanërisht në rajonet mesdhetare si një pjesë integrale e përgatitjeve të aromaterapisë. Shamponi Urtekram me rozmarinë është krijuar posaçërisht për trajtimin e flokëve të hollë dhe të brishtë.

Formula zbutëse përmban gjithashtu aloe vera ushqyese dhe glicerinë në mënyrë që flokët të kenë të gjithë mbrojtjen nga ndikimet e jashtme, por edhe kujdesin hidratues. Ndihmon në ruajtjen e flokëve të butë dhe të zhdërvjellët që kanë nevojë për mbrojtje shtesë.