Shampon me aloe vera për flokë normale, 250ml

Shampon me aloe vera për flokë normale, 250ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €7,50 Zbritje

Të gjithë i dinë vetitë ushqyese dhe restauruese të aloe vera në kujdesin e lëkurës, prandaj sigurohuni që t’i përdorni në kujdesin e flokëve. Aloe vera njihet gjithashtu si një magnet hidratues, prandaj provoni këtë shampo për flokë me një përmbajtje të lartë të aloe vera dhe aromën e mrekullueshme të portokallit të ëmbël. Glicerina i bën flokët të butë dhe të zhdërvjellët, e cila është arsyeja pse ato janë të lehta për tu krehur. shtë veçanërisht e vlefshme kur flokët kanë nevojë për rigjenerim shtesë për shkak të tharjes ose ekspozimit të tepërt të diellit. I përshtatshëm për flokë normalë.