Shampon kundër zbokthit, 400ml

Shampon kundër zbokthit, 400ml

Siberica

Çmimi i zakonshëm €8,90 Zbritje

Formula e këtij shamponi është e përshtatshme edhe për skalpin e ndjeshëm. Ekstrakti i myshkut të lisit është antiseptiku natyral më aktiv.

Në kombinim me lëndët ushqyese, pelini lufton me sukses kërpudhat që shkaktojnë zbokthin dhe i bëjnë flokët të lehta dhe të mëndafshta.

Një formulë e butë pastrimi e bazuar në aminoacide pastron me kujdes flokët pa dëmtuar pengesën natyrore mbrojtëse dhe parandalon tharjen e lëkurës.