Sapuni i lëngshëm orange blossom, 300ml

Sapuni i lëngshëm orange blossom, 300ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €7,80 Zbritje

Sapuni i lëngshëm Orange Blossom nga linja Rise & Shine freskon me aromën e tij joshëse të luleve të portokallit. Vajrat natyralë dhe aloe vera do të ndihmojnë në hidratimin e lëkurës tuaj, duke i lënë duart tuaja të kuruara mirë dhe gati për aventura të reja.

Linja Rise & Shine karakterizohet nga një formulë e re me deri në 99% përbërës natyralë. Të gjitha produktet në linjë kanë certifikatën Ecocert Cosmos Organic, janë të paketuara në ambalazhe me bazë bimore dhe janë të përshtatshme për veganët.

Atribute të veçanta
I përshtatshëm për veganët