Sapuni i lëngshëm nga trëndafili i egër, 300ml

Sapuni i lëngshëm nga trëndafili i egër, 300ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €7,80 Zbritje

Sapun i lëngshëm ushqyes për duar me përbërës të certifikuar organikisht 100% natyral nga bujqësia organike, duke përfshirë ekstraktin e gjetheve të aloe vera, frutat e trëndafilit dhe lulet e trëndafilit damasku.
Produkti është organik, vegan, i biodegradueshëm dhe në ambalazhe me bazë bimore të bëra nga nënproduktet e kallam sheqerit.

Atribute të veçanta
I përshtatshëm për veganët