Sapuni i lëngshëm me kokos, 300ml

Sapuni i lëngshëm me kokos, 300ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €7,80 Zbritje

Linja Urtekram me kokosin magjeps me një aromë të ëmbël që ngjall besnikërisht relaksimin e ditëve me diell të verës. Ky sapun i lëngshëm përmban një formulë ushqyese për duar me nektar kokosi, vaj portokalli të ëmbël dhe vitaminë E për të ushqyer më tej lëkurën. Pas përdorimit, lëkura do të jetë e pastër dhe e hidratuar, me një aromë të parezistueshme kokosi.
100% e përbërësve janë me origjinë natyrale, dhe produkti ka një certifikatë ECOCERT.

Atribute të veçanta
I përshtatshëm për veganët