Rrushku i zi, 75g

Rrushku i zi, 75g

Bobice

Çmimi i zakonshëm €19,50 Zbritje

Rrushu i zezë përmban shumë vitamina, të tilla si: A, B-5, B-6, B-1, E

Njerëzit marrin rrushk të zezë për të ndihmuar:

- qarkullimin e gjaku
- sistemi i imunitetit
- shëndetin e syve
- shëndetin e zorrëve
- shëndetin e veshkave

Ekstraktet e rrushut të zi janë treguar të zvogëlojnë faktorët e rrezikut për kushtet metabolike si diabeti i tipit 1 dhe 2.