Rrush i thatë, 400g
Rrush i thatë, 400g

Rrush i thatë, 400g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,40 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Rrush i kultivuar dhe tharë ekologjikisht, i cili nuk përmban pesticide, aditivë dhe konzervues. Rrushi ka shije të ëmbël natyrale, pa sheqer të shtuar dhe është një burim i pasur energjie.