Rozmarinë, 30g
Rozmarinë, 30g

Rozmarinë, 30g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €3,40 Zbritje

Produkt 100% organik. ​Fletëza të thata dhe të prera të rozmarinës nga kultivimi i kontrolluar, me aroma dhe erëra të shkëlqyera. Eko Certifikata që garanton se kjo erëz, gjatë kultivimit në terren, nuk është trajtuar me pesticide dhe plehruar me plehra minerale dhe nuk është e ekspozuar ndaj temperaturave të larta dhe rrezatimit jonizues gjatë përgatitjes për fazën e ruajtjes. Është i përshtatshëm për erëza të një shumëllojshmërie të gjerë të enëve, që rrit shijen e saj specifike.