Roll on deodorant kristal me limeta, 50ml

Roll on deodorant kristal me limeta, 50ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €6,40 Zbritje

Urterkram – Bukuroshja skandinave!

Nëse jeni duke kërkuar për mbrojtje të fortë dhe kujdes freskues, provoni deodorantin Urtekram me aromë të ëmbël gëlqereje. Ky deodorant hipoallergjik në formën e një kristali është pjesë e një guri kristali ose kristali dhe është me origjinë minerale. Bakteret dhe aromat e pakëndshme i përkasin të shkuarës falë kripërave minerale natyrale. Glicerina gjithashtu ushqen dhe mbron lëkurën nën sqetull.

Djersitja është një proces natyral që është i nevojshëm për trupin tonë sepse në këtë mënyrë ftohet dhe largon toksinat, ndaj nuk duhet penguar në asnjë mënyrë. Rritja dhe riprodhimi i baktereve duhet të parandalohet, dhe kjo arrihet duke ruajtur higjienën dhe duke përdorur në mënyrë shumë efektive deodorantët natyralë, të padëmshëm.

Atribute të veçanta
I përshtatshëm për veganët