Reishi, 60 kapsula

Reishi, 60 kapsula

FUNGI PERFECTI

Çmimi i zakonshëm €0,00 €34,90 Zbritje

Kërpudha Reishi (Latinisht Ganoderma lucidum) është një thesar i vërtetë i beta-glukanit natyral, arabinoxylans dhe mikronutrientëve të tjerë të vlefshëm që forcojnë imunitetin!

Kërpudha Reishi është vlerësuar dhe përdorur në mjekësinë tradicionale aziatike për mbi 2000 vjet dhe konsiderohet të jetë një tonik jashtëzakonisht i fuqishëm për të gjithë trupin.

Procesi i kultivimit të kërpudhave “Host Defence” Reishi është realizuar sipas parimeve ekologjike të qëndrueshme dhe të rrepta dhe duke përdorur teknikat më të larta të prodhimit që synojnë të maksimizojnë ruajtjen e përbërësve ushqyes të vlefshëm të kësaj kërpudhe të veçantë, në përputhje me standardet më të larta të cilësisë.

Pas produkteve kryesore të “Host Defence” është mykologu dhe inovatori më i famshëm në botë Paul Stamets dhe ekipi i tij Fungi Perfecti.