Reçel nga kumbullat, 315g
Reçel nga kumbullat, 315g

Reçel nga kumbullat, 315g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €0,00 €2,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Produkt me cilësi të lartë, të njohur nga klientët dhe që përdoret në jetën e përditshme për të bërë bukë dhe ëmbëlsira të shumta. Prodhuar nga 84g fruta për 100g të produktit të përfunduar. Sheqernat totale 38.3g për 100g të produktit.