Qumështi pastrues qetësues, 30ml

Qumështi pastrues qetësues, 30ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €7,90 Zbritje

Qumështi pastrues qetësues nga Dr. Hauschka heq papastërtitë dhe make-up-in dhe ushqen lëkurën. Qumështi pastrues qetësues është një kujdes bazë për pastrimin e lëkurës së ndjeshme që gjithashtu e mbron atë. Emulsioni i butë përgatit lëkurën për kujdes të mëtejshëm, i cili përfshin tonifikim dhe mbrojtje.

Përbërja me aguliçe, jojoba dhe vaj bajame ruan shtresën natyrale mbrojtëse të hidrolipideve në lëkurë.

Aplikimi: në mëngjes dhe në mbrëmje, aplikojeni qumështin qetësues pastrues në mënyrë të barabartë në fytyrën e lagur ose rreth syve dhe hiqeni me një copë pambuku të lagur në ujë të ngrohtë.