Qumёsht pastrues qetёsues, 145ml
Qumёsht pastrues qetёsues, 145ml

Qumёsht pastrues qetёsues, 145ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €22,90 Zbritje

Qumështi pastrues qetësues heq butësisht papastërtitë dhe grimin para pastrimit me krem pastrues. Për lëkurë të ndjeshme, Qumështi pastrues qetësues është një pastrues ditor me vetitë mbrojtëse harmonizuese që ndihmojnë në zvogëlimin e shfaqjes së skuqjes. Qumështi pastrues qetësues mund të përdoret si një locion i butë rroje.
Formulimi: Anthyllis, jojoba dhe vaji i bajameve mbajnë funksionin natyror mbrojtës të lëkurës. Një ekstrakt i pasur me lëndë ushqyese të kokrrave të fermentuara dhe balta bentonite pastrojnë në mënyrë efektive pasi ato qetësojnë lëkurën dhe zvogëlojnë shfaqjen e skuqjes.
Gjendja e lëkurës: Si pastrues për lëkurën e ndjeshme. Si pastrues i make-up-it për të gjitha kushtet e lëkurës.