Qiqrra në kanaçe, 400g
Qiqrra në kanaçe, 400g
Qiqrra në kanaçe, 400g

Qiqrra në kanaçe, 400g

La Bio Idea

Çmimi i zakonshëm €2,40 Zbritje

Një bishtajore arrore e popullarizuar, me shije të ëmbël, është e shkëlqyer në gjella dhe sallata. Për shkak të strukturës së saj të butë, qiqrrat janë të shkëlqyera për përgatitjen e kremave për lyerje, si p.sh. humusi. Kështu i përgaditur, është një zgjedhje e mrekullueshme kur nuk keni kohë për të gatuar dhe dëshironi të hani një vakt të shijshëm.