Pudër bronzuese 10g

Pudër bronzuese 10g

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €24,90 Zbritje

Bronzeri nga Dr. Hauschka në një ngjyrë guri jep një nxirje rrezatuese që me nuancën e tij prej terrakote sjell ngrohtësi mesdhetare. Receta me diell me pigmente minerale dhe ekstrakte të bimëve mjekësore, veçanërisht lajthisë dhe sherebelës, mbron dhe ushqen lëkurën dhe i jep asaj një pamje natyrale, relaksuese dhe me diell.

Aplikimi: Aplikoni bronzerin me një furçë në ballë, hundë, mjekër dhe faqe dhe shpërndajeni butësisht me lëvizje rrethore nga jashtë. Pluhuri prej bronzi nga Dr. Hauschka mund të përdoret gjithashtu për të konturuar fytyrën duke krijuar skica me hije.