Pluhur Psyllium, 100g

Pluhur Psyllium, 100g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €6,60 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Pluhur Psyllium është marrë nga fara e trumpetit indian (emri latin Plantago psyllium). Pluhuri Psyllium përdoret shpesh për qëllime fitoterapeutike. Mukoza polisaçaride që përmban ujë lidhet me vetveten dhe ka aftësinë për të rritur volumin e saj deri në 15 herë. Përdoret gjithashtu si një burim i fibrave, nuk ka shije dhe përshtatet në kombinime të shumta, dhe zakonisht konsumohet në lëngje të përziera.