Portokall, ujë i lules, 100ml

Portokall, ujë i lules, 100ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €11,90 Zbritje

Uji i lules me lule portokalli (neroli), Citrus ausrantium, është i përshtatshëm për kujdesin, forcimin dhe hidratimin e të gjitha llojeve të lëkurës, veçanërisht të lëkurës së thatë. Është e këndshme si pas rroje, për freskim në rrugë dhe si bazë për parfume. Ai vepron si afrodiziak; dhe në ankth dhe stres përmirëson gjendjen shpirtërore. Përdoret gjithashtu për të përgatitur ëmbëlsira dhe pije.