Polente Bio, 500g

Polente Bio, 500g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €2,70 Zbritje

Polenta është një pjatë e njohur prej shumë vitesh në kuzhinën italiane dhe evropiane. Është bërë kryesisht nga mielli i misrit, i cili më pas zihet në ujë për të krijuar një qull. Në varësi të varietetit, mund të bluhet trashë ose më i imët dhe mund të bëhet nga miell misri i verdhë ose i bardhë. Shija e saj është neutrale dhe në këtë mënyrë kombinohet me një shumëllojshmëri të gjerë pjatash.