Piper i zi kokërr, 50g
Piper i zi kokërr, 50g

Piper i zi kokërr, 50g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Piper i zi, i thatë me aromë dhe shije kualitative. Gjatë kultivimit nuk është trajtuar me pesticide e plehra, nuk është e ekspozuar ndaj temperaturave të larta dhe rrezatimit jonizues. Është i përshtatshëm si erëz për një shumëllojshmëri të gjerë të enëve, që rrit shijen e tyre.