Pika jodi, 30ml

Pika jodi, 30ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €13,40 Zbritje

Jodi është një lëndë ushqyese jashtëzakonisht e rëndësishme dhe e fuqishme me përfitime të shumta për trupin. Në një kohë kur ne jemi të ekspozuar ndaj stresit dhe substancave të dëmshme nga mjedisi, është jashtëzakonisht e rëndësishme të përfshijmë jodin në dietën tonë të përditshme për shkak të ndikimit pozitiv që ka në trup. Një pikë jod premium Kernell përmban 75 mcg jod. Jodi kontribuon në:

- prodhimin normal të hormoneve dhe funksionimin normal të tiroides

- funksionimin normal të sistemit nervor

- funksionin normal njohës

- metabolizmin normal të prodhimit të energjisë

- mirëmbajtjen e lëkurës normale.

Dozimi duhet të përshkruhet me kujdes, dhe ndërveprimi i jodit me ilaçet duhet të merret parasysh dhe ushqyesit e tjerë të pranishëm në trup duhet të merren parasysh, të tilla si: selen, vitaminë A dhe hekur.