Pije e ëmbëlsuar nga kokosi, 1L
Pije e ëmbëlsuar nga kokosi, 1L

Pije e ëmbëlsuar nga kokosi, 1L

Ecomil

Çmimi i zakonshëm €4,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Pije organike lehtë e tretshme, e bërë nga kokosi. Ideale si një bazë për smoothies ose me drithëra dhe muesli. Mund të konsumohet në çdo kohë të ditës, e ngrohtë ose e ftohtë, me kafe ose çaj.

Vendi i origjinës: SPANJA

Atribute të veçanta: Gluten free, Vegan