Përzierje çajrash Finest Selection

Përzierje çajrash Finest Selection

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,80 Zbritje

Një përzierje çajrash aromatik me 6 shije surprizë. Zbuloni aromën tuaj të preferuar dhe gëzoni një dashamir të vërtetë të çajit i cili po struket brenda jush. Metoda e përgatitjes: për përgatitjen më të mirë të çajit, derdhni një qese çaji me ujë të zier. Lëreni të qëndrojë për rreth 4 deri në 6 minuta (ose më gjatë për një aromë më të fortë) dhe shtrydhni butësisht qesen për të lëshuar përbërësit aktivë në ujë.

Atribute të veçanta
Organike
I përshtatshëm për veganët