Peppermint, ujë freskues, 100ml

Peppermint, ujë freskues, 100ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €15,90 Zbritje

Peppermint siguron freskim dhe forcon shqisat me aromën e saj të fortë dhe pastruese. Uji i luleve të mentës ka një aromë më të butë sesa vaji i pastër bazik, por kjo nuk zvogëlon efektin e saj freskues. Zgjohuni, freskoni, ringjallni këmbët tuaja të lodhura ose ndihmoni veten në rast të dhimbjeve koke të butë dhe mundimeve (vjellje).