Patate të skuqura, 125g

Patate të skuqura, 125g

Trafo

Çmimi i zakonshëm €2,70 Zbritje

Patate të skuqura të shijshme të freskëta. Ky patate të skuqura përgatitet nga patatet organike të zgjedhura dhe është një meze e lehtë ideale gjatë ditës ose për raste të veçanta.

Atribute të veçanta
Organike
I përshtatshëm për veganët