Pastrim me avull, 100ml
Pastrim me avull, 100ml

Pastrim me avull, 100ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €23,00 Zbritje

Pastrimi me avull mbështet funksionet natyrale të vetë-pastrimit të lëkurës, hapjen e poreve, zvogëlimin e shfaqjes së skuqjes dhe zbutjen e pikave të zeza dhe papastërtive para pastrimit të thellë me Clarifying Clay Mask.
Formulimi: Nasturtiumi, margarita dhe lajthia mbështesin proceset e vetë-pastrimit të lëkurës, inkurajojnë shtresimin natyral dhe minimizojnë shfaqjen e poreve të zgjeruara.
Gjendja e lëkurës: Rekomandohet për të gjitha gjendjet e lëkurës dhe veçanërisht e dobishme për lëkurën e ndjeshme, me njolla, të yndyrshme dhe të kombinuar.