Pastë për dhëmbë Strong Mint, 75ml

Pastë për dhëmbë Strong Mint, 75ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Pastë dhëmbësh me mentë për dhëmbë të ndjeshëm. Pastrat e dhëmbëve Urtekram pastrojnë dhe kujdesen në mënyrë efektive për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve. Ato përmbajnë shkumës që pastron në mënyrë efektive dhe rrëshirë aromatike që ka veti antiseptike. Ato përmbajnë një pjesë të madhe të aloe vera, e cila mbron mishrat e dhëmbëve dhe u siguron atyre kujdes shtesë. Ato nuk përmbajnë fluor.

Atribute të veçanta
I përshtatshëm për veganët