Pastë për dhëmbë Siberian Perl, 100g

Pastë për dhëmbë Siberian Perl, 100g

Siberica

Çmimi i zakonshëm €4,90 Zbritje

Fuqia e Siberisë së egër për mishrat dhe dhëmbët e shëndetshëm.

Formulë efektive me argjilë të bardhë për dhëmbë krejtësisht të bardhë, pa pllakë. Kripa e detit, ekstraktet e lajthisë së shtrigës, skisandra dhe kantarioni kanë një efekt të butë në shëndetin e dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve.