Pastë për dhëmbë për fëmijë, 75ml

Pastë për dhëmbë për fëmijë, 75ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Pasta e dhëmbëve Urtekram pastron në mënyrë efektive me përbërës me origjinë 100% natyrale. Kokrrat e vogla gërryese e kanë origjinën nga shkumësi, i cili u krijua miliona vjet më parë. Prandaj, pasta e dhëmbëve Urtekram ka ngjyrën natyrale, të bardhë të shkumësit natyral. Ekstrakt aloe vera, myrrh dhe lëvore manjolie ndihmojnë në mbrojtjen e mishit të dhëmbëve dhe ruajtjen e shëndetit të mirë oral.