MED Pastë dhëmbësh me mentë, 75ml
MED Pastë dhëmbësh me mentë, 75ml

MED Pastë dhëmbësh me mentë, 75ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €5,90 Zbritje

Pasta e dhëmbëve freskuese me mentë nga Dr. Hauschka MED përmban përbërës të vlefshëm natyralë që heqin pllakat plotësisht, duke ndihmuar në mbrojtjen nga kavitetet dhe duke parandaluar formimin e gurit. Ai gjithashtu forcon mishrat e dhëmbëve dhe stabilizon florën tuaj orale, për frymëmarrje të freskët që zgjat me çdo pastrim. Ky produkt i kujdesit dentar u krijua në bashkëpunim me dentistë me përvojë. Studimet klinike provojnë efektin e tij të shpejtë anti-inflamator.
Të gjitha produktet e kujdesit dentar Dr. Hauschka MED nuk përmbajnë fluoride ose surfaktantë të shtuar.