Pasta Penne nga qiqrrat dhe misri, 250g
Pasta Penne nga qiqrrat dhe misri, 250g

Pasta Penne nga qiqrrat dhe misri, 250g

La Bio Idea

Çmimi i zakonshëm €3,40 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Pasta nga qiqrra dhe misri, servohen në mënyrë të përkryer me salca dhe sallata të ftohta.

Vendi i origjinës: ITALIA