Passiflora incarnata, 100 ml

Passiflora incarnata, 100 ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €14,90 Zbritje

Lule pasioni
  • Kontribuon në një gjumë të mirë të natës
  • Ndihmon kundër stresit dhe tensionit
  • 100% e pastër dhe natyrale
Përshkrim
Shtesë ushqimore me bimë

Pikat e bimëve bio Physalis Passiflora incarnata ndihmojnë për të luftuar të gjitha llojet e ndryshme të nervozizmit. Lulja e pasionit është një zgjidhje plotësisht natyrale dhe e sigurt si për të rriturit ashtu edhe për fëmijët, e cila njihet dhe përdoret prej brezash, falë aftësisë së saj për të kontrolluar nervat dhe për të kontribuar në një gjumë të mirë.

Ekstraktet hidroalkoolike Physalis janë bërë ekskluzivisht nga bimë të kultivuara organikisht. Ato janë një burim i koncentruar dhe i pastër i përbërësve aktivë dhe nuk përmbajnë substanca shtesë.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Përbërësit: lule pasioni (pjesa e lulëzuar mbi tokë) ekstrakt hidroalkoolik* (100%). *kultura organike

PËRMBAJTJA
100 ml

PËRDORIMI
3 x 20 - 30 pika në ditë. Fëmijët nga 6 vjeç: gjysma e dozës. Të merret me pak ujë ose lëng frutash. 60 deri në 90 pika është e barabartë me 97 deri në 146 mg lule pasioni.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe periudhave të ushqyerjes me gji.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.