Oriz integral, 500g
Oriz integral, 500g

Oriz integral, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,00 €1,50 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Nga kokrra e plotë dhe ekologjike e orizit, i kultivuar pa pesticide dhe aditivë. Me shije freskuese neutrale, të shkëlqyera në kombinim me kornfleksa të drithërave të ndryshme.