Oriz i kuq, 500g
Oriz i kuq, 500g

Oriz i kuq, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,60 Zbritje

Produkt 100% organik. Aromë e butë arrore e orizit të kuq kombinohet shkëlqyeshëm me kokrra të tjera, sikur orizi i murëm ose me kvinojan. Shija e tij është veçanërisht e theksuar në perimet me rrënjë dhe zarzavate me gjethe jeshile.