Oriz autentik organik basmati, 500g

Oriz autentik organik basmati, 500g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €3,70 Zbritje

GJITHË JETËN .... orizi aromatik

Ngjyra e saj është kafe dhe forma e saj është farë e gjatë:

Është më pak e përpunuar se e bardha, për këtë arsye është një propozim ushqimor më i shëndetshëm.

Oriz aromatik i rritur në rajonet lumore të Himalajeve midis Indisë dhe Pakistanit.

Aroma e tij lidhet me përbërësit e veçantë të nëntokës së zonave ku kultivohet.

Kokrrat e orizit nuk ngjiten së bashku kur gatuhen dhe mund të përdoren në pilaf, sallata si dhe në një shumëllojshmëri zierjesh, salcash dhe kerri.