Omega 3 forte, 60 caps

Omega 3 forte, 60 caps

Physalis

Çmimi i zakonshëm €18,90 Zbritje

Omega 3 forte
  • EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës
  • DHA ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të trurit dhe shikimit të mirë
  • Vitamina E ndihmon në mbrojtjen e qelizave
Përshkrimi
Shtesë ushqimore me lëndë ushqyese

Physalis Omega 3 forte përmban acide yndyrore të pangopura omega-3 EPA (36%) dhe DHA (24%) me një raport natyral EPA/DHA prej 1.5. Në mënyrë proporcionale, dieta jonë e përditshme na siguron shumë omega-6 dhe shumë pak omega-3. Kjo është arsyeja pse suplementet që përmbajnë EPA dhe DHA rekomandohen shumë. DHA kontribuon në funksionimin normal të trurit dhe vizionin e mirë. EPA dhe DHA ndihmojnë në ruajtjen e presionit normal të gjakut dhe nivelit të triglicerideve (efektet e dobishme merren me një dozë ditore prej 3 g dhe 2 g EPA dhe DHA respektivisht).

*Efekti i dobishëm arrihet me marrjen ditore prej 250 mg EPA dhe DHA.

**Efekti i dobishëm arrihet me marrjen ditore prej 250 mg DHA.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Përbërësit: vaj peshku i certifikuar nga MSC (Theragra chalcogramma), xhelatinë peshku, agjent xhelatizues: glicerinë, vitaminë E.

PËRMBAJTJA
60 kapsula

PËRDORIMI
Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj në rast të përdorimit të njëkohshëm me antikoagulantë.

Marrja ditore e EPA + DHA nuk mund të kalojë 5 g.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.