Musli bars me çokollatë dhe mjedra, 35g

Musli bars me çokollatë dhe mjedra, 35g

Cerbona

Çmimi i zakonshëm €0,90 Zbritje

Musli bar me çokollatë të zezë me mjedër pa gluten Cerbona është bërë nga misri, i cili është natyrisht pa gluten. I shtojmë mjedrat dhe çokollatën e zezë, më pas e formojmë në feta dhe e plotësojmë me lyerje kakao. Musli bars me çokollatë të zezë dhe mjedër pa gluten janë një burim i lëndëve ushqyese të vlefshme dhe fibrave dietike, kështu që ato mund të integrohen mirë në një dietë të shëndetshme, duke përdorur vetëm përbërës pa laktozë. Mund ta merrni me lehtësi dhe të hani muesli-t tanë pa gluten kudo. Provoni edhe shijet e tjera!