Muesli crunchy me spelt, 300g
Muesli crunchy me spelt, 300g

Muesli crunchy me spelt, 300g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,30 €2,64 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Muesli krunçi dhe i shijshëm, i pasur me spelt, për një fillim të shijshëm të ditës ose për një pushim freskues.