MSM (Metilsulfonilmetan) pluhur, 150g
MSM (Metilsulfonilmetan) pluhur, 150g

MSM (Metilsulfonilmetan) pluhur, 150g

Sallant

Çmimi i zakonshëm €11,90 €6,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

 

 

MSM (metilsulfonilmetan) pluhur. MSM është sulfuri biologjikisht aktiv dhe përdoret si një shtesë dietetike. Metoda e përdorimit: dy herë në ditë, pas ushqimit, merrni 6 lugë (3g) të tretur në një gotë ujë ose lëng.

 

 

Vendi i origjinës: KROACIA