Mjaltë bio bliri, 335g

Mjaltë bio bliri, 335g

MALESIA

Çmimi i zakonshëm €12,50 Zbritje

Mjalti nga bliri ka ngjyrë të verdhë të lehtë, i dallueshëm nga aroma e fortë dhe specifike dhe shija e theksuar. Është i mirë për ftohjet dhe gripin, ku lehtëson ndjeshëm simptomat. Shpesh përdoret si një shtesë për çajin. Mjalti i blirit është i mirë për rigjallërimin dhe rikthimin e energjisë, qetëson spazmat dhe lehtëson tensionin mendor.

Kjo mjaltë forcon punën e zemrës dhe qarkullimin e gjakut dhe nuk rekomandohet dhënia e tij tek personat që vuajnë nga sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut.