Misër i ëmbël në kavanoz, 340g
Misër i ëmbël në kavanoz, 340g

Misër i ëmbël në kavanoz, 340g

Ekoland

Çmimi i zakonshëm €1,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Misri i ëmbël mund të përdoret me perime të ndryshme, në mënyrë të pavarur ose i kombinuar psh. me karrota, bizele apo patate. Mund të përdoret gjithashtu për supë me shtimin e perimeve të ndryshme, krem dhe erëza.