Mielli i lajthisë, 200g

Mielli i lajthisë, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,50 €0,75 Zbritje

Mielli i lajthisë është një senzacion i vërtetë midis miellrave. Merret duke bluar lajthi pasi shtrydh vajin. Ky miell u jep ëmbëlsirave një shije veçanërisht të lëngshme dhe arrore.