Miell nga thekrra Bio, 750g

Miell nga thekrra Bio, 750g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €2,20 Zbritje

Mielli i thekrës integrale ruan pjesën më të madhe të krundeve dhe embrionit. Ka një përmbajtje të lartë të fibrave. Është një burim i mirë i magnezit, elementëve gjurmë, acidit folik, tiaminës dhe niacinës.

Mielli i thekrës i ruan lëndët ushqyese më gjatë se mielli i grurit për shkak të vështirësisë në ndarjen e embrionit dhe krundeve nga endosperma e thekrës.

Thekra është një burim shumë i mirë i fibrave dietike, fosforit, magnezit, manganit, proteinave dhe vitaminës B1. Është gjithashtu një burim i pasur fitoestrogjenesh që veprojnë si antioksidantë.

Përbërësit:

miell gruri organik