Miell nga bajamet, 200g

Miell nga bajamet, 200g

Organica

Çmimi i zakonshëm €0,00 €7,30 Zbritje

Mielli i bajameve ju përvetëson së pari në cilësi dhe aromë. Ky miell pak aromatik bëhet nga bluarja e bajames me lëkurën e hequr, kështu që ajo përmban të gjitha përfitimet ushqyese të bajamës. Nuk përmban natyrisht gluten, kështu që mund ta përdorni në gatimin e ëmbëlsirave, muffins, bukë ose biskota pa gluten. Përdorini për të gatuar muffins me mollë pa gluten.