Miell kungulli, 500g
Miell kungulli, 500g

Miell kungulli, 500g

Petrovic

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Ky mielll mirret nga mulliri pas tharjes së vajit të farave të kungullit. Është i përshtatshëm për pjekjen e bukës. Mund të përzihet me çfarëdo lloji tjetër të miellit për të gatuar bukë, byrek, petë e ushqime tjera. Gjithashtu mund ta përdorni miell për të gatuar torte dhe ëmbëlsira.

Vendi i origjinës: KROACIA